JENLE

Se foredrag på Foredrag
Dato:
20-02-2018

Uge nummerr:
8
Søg her!!


FORRIGE SIDE

FORSIDE


.
FOTOALBUM

LINK

SØG & SURF

KONTAKT

NYHEDSMAIL

NYHEDS-OG INFORMATIONSMAIL
AAKJÆRSELSKABETS MEGET STORE SUCCES!

Cirka 6 gange om året udsender Aakjærselskabet "Nyheds- og Informationsmail" til alle interesserede.

Den første NI blev udsendt den 19. juli 2009. Samtidig udleverede vi små kort, der på forsiden har et portræt af Jeppe Aakjær fra originalmaleri af Kr. Bjerre, Bovbjerg og på bagsiden information om tilmelding og afmelding af NI.

Da vi fra begyndelsen havde brugt en del energi på projektet, var vi selvfølgelig spændte på, hvordan denne nyskabelse ville blive modtaget. I løbet af 2009 var vi over 1000 abonnenter. Hvert år forventer vi at vokse mellem 300 til 500 abonnenter.

Aakjærselskabet har fortsat store forventninger til NI i årene fremover.

Da en del af vore abonnenter kommer fra de angelsaksiske sprogområder vil flere artikler komme på engelsk. Måske vil vi med tiden samle enkelte artikler op, som så kan oversættes til flere forskellige sprog.


MODTAG AAKJÆRSELSKABETS
NYHEDSBREV GRATIS!
* Emailadresse:
Navn:
Postnr.:

Email marketing by MailPlatform.dk
Aakjærselskabets Nyhedsbrev udsendes 6 til 8 gange om året, hvor man kan hente et elektronisk skrift (NI) fra Aakjærselskabet.
Desuden udsender vi forskellige Meddelelser. Vi ønsker i den forbindelse jeres postnr., så vi kan sende meddelelser ud til specielle områder, hvor der f.eks. er foredrag eller andre aktiviteter.
Link til Nyhedsmail:
NYHEDSMAIL 2009
NYHEDSMAIL 2010
NYHEDSMAIL 2011
NYHEDSMAIL 2012
NYHEDSMAIL 2013
NYHEDSMAIL 2014

( læs mere..)