JENLE

Se foredrag på Foredrag
Dato:
20-02-2018

Uge nummerr:
8
Søg her!!


FORRIGE SIDE

FORSIDE


.
FOTOALBUM

LINK

SØG & SURF

KONTAKT

Link

Danmark Danhostel Skive  (Åbner i nyt vindue)
Naturen på Skiveegnen er smuk, enestående, vild og uberørt. Dette er blot nogle af ordene, der bruges, når naturen på Skiveegnen skal beskrives. Her ligger Danhostel Skive tæt på Limfjorden og naturområder.

Danmark Karen Blixen - Rungstedlund  (Åbner i nyt vindue)
Karen Blixen Museet åbnede i maj 1991. Det er indrettet i forfatterens fødehjem Rungstedlund, som igen blev hendes hjem, da hun i 1931 vendte tilbage til Danmark efter 17 år som farmer i Afrika. Her boede hun til sin død i 1962, og her skrev hun alle sine verdensberømte fortællinger. Rungstedlund ligger tæt ved Øresundskysten i Nordsjælland, og bag bygningerne strækker sig 30 tønder land have, eng og lund. Området er efter Karen Blixens ønske udlagt som fuglereservat, men åbent for besøgende, og man kan bl.a. se Karen Blixens grav ved foden af Ewalds høj.

Skotland Robert Burns  (Åbner i nyt vindue)
Den officielle Robert Burns webside.

Danmark Roslev Vandrerhjem (Lejrskole)  (Åbner i nyt vindue)
DANHOSTEL Roslev ligger midt på Salling, tæt på Limfjorden og skønne naturområder. Vandrerhjemmet ligger i forbindelse til idrætshal og boldbaner, og ligger tæt på mange seværdigheder, så som Jesperhus Blomsterpark, Hjerl Hede, Mønsted og Daugbjerg kalkgruber.

A B C D E

F G H I J

K L M N O

P Q R S T

U V W X Y

Z Æ Ø Å