JENLE

Se foredrag på Foredrag
Dato:
20-02-2018

Uge nummerr:
8
Søg her!!


FORRIGE SIDE

FORSIDE


.
FOTOALBUM

LINK

SØG & SURF

KONTAKT

Link

Danmark 00Skive Fjord Camping  (Åbner i nyt vindue)
Skive Fjord Camping.
I den nordlige del af Skive by på en smuk sydskråning ligger Skive Fjord Camping. Pladsen er anlagt i terrasser, som falder naturligt ind i terrænet og med en fantastisk udsigt over fjorden fra pladserne. Med den unikke placering er man både tæt på byen og i pagt med naturen.

Skive Fjord Camping.
Skive er centrum for et væld af oplevelser for alle aldersgrupper. Her kan bl.a. opleves: Piratskibe på fjorden, kalkgruber med flagermus, borge og herregårde med spøgelser og slotte med eventyr. Desuden byder området på glaspusteri, antik og brugskunst, golf, travløb og masser af aktiviteter på vandet.
Få kilometer fra campingpladsen ligger Nanna og Jeppe Aakjærs kunsthjem Jenle, der har dagligt åben fra 1. juli til 31. august fra kl. 11 - 17 også mandage. Her afholder man bl.a. de meget berømte Jenlefester den første søndag i august fra kl. 13:00 til sidst på eftermiddagen.

Danmark 01 Fur Strandhotel  (Åbner i nyt vindue)
Fur Strand Hotel
Velkommen til Fur Strand Hotel. Hotellet ligger ved kysten med udsigt over Limfjorden på en af Danmarks smukkeste øer. Dine værter Grete og SE glæder sig sammen med deres medarbejdere til at gøre dit ophold på Fur til en god oplevelse. Med en færgefart på blot fem minutter er Fur oplagt til en ø-ferie, et weekendophold eller blot en endagstur.

Danmark 01 Hotel Pinenhus  (Åbner i nyt vindue)
Hotel Pinenhus
Vi bor roligt og uforstyrret et stenkast fra Limfjorden med smuk udsigt til Sallingsundbroen. På Pinenhus sætter vi en ære i at vore gæster føler sig velkomne. Atmosfæren er hyggelig og faciliteterne mange - og så har vi passet godt på traditionerne fra dengang vi blev Kongeligt Privilegeret i 1726, så hotellet idag er klassificeret som et 3-stjernet hotel.

Danmark 01 Hotel Strandtangen Skive  (Åbner i nyt vindue)
Velkommen til Hotel Strandtangen
Vi byder hjertelig velkommen til vores nyopførte hotel og konferencecenter, der udgør en del af havnepromenaden på lystbådehavnen i Skive, omgivet af Skive Fjord og dejlig natur med Krabbesholm skov i baghaven. Hotellet er en del af Skives "Maritime drømme", hvor hele havneområdet er renoveret og udbygget med et netværk af stier langs vand og i skov, der er velegnede til løbe-, cykle- og gåture i skønne omgivelser.

Danmark 01 Højslev Kro  (Åbner i nyt vindue)
Højslev Kro ligger midt i det smukke og attraktive område, som i turistbrochurerne kaldes "Det blå Limfjordsland".
Kroen har i 1995 gennemgået en større modernisering med grundig hensyntagen til det særprægede bygningsværk, som sammen med kroens kendetegn - det runde tårn - er bevaret i dets oprindelige opførelse, og nu igen fremstår i gult og hvidt.
Den hyggelige landsbykro ligger midt i Højslev Stationsby, tæt ved Limfjorden med skov og strand og kun 4 km fra Skive.

Danmark 01 Kro Borbjerg Mølle  (Åbner i nyt vindue)
Borbjerg Mølle Kro har meget at byde på. Dejlig afslappet atmosfære og et fristed for folk, der ønsker noget specielt eller bare fred og ro. Den gamle vandmølle kører stadig, og leder vandet fra møllesøen gennem Hellegaard Å ud i Limfjorden.
Overalt på kroen er antik og moderne design kombineret med smagfuld indretning.

Danmark 01 Sallingsund Færgekro  (Åbner i nyt vindue)
Hvorfor vælge Sallingsund Færgekro?
Fordi kroen er speciel med hensyn til atmosfære og hygge! Vore lokaler, spændende dekorationer, dejlige værelser, vore pragtfulde omgivelser og natur og - sidst, men ikke mindst - vort servicemindede personale vil danne en perfekt ramme for et godt ophold.

HOTEL-HYTTER
Vi kan tilbyde 7 nye flotte luksus-hytter med alle bekvemmeligheder på Sallingsund Camping - 150m fra kroen. Nyd den enestående natur, som Legind Bjerge og Limfjorden giver mulighed for .

SALLINGSUND CAMPING
Lille hyggelig campingplads med 40 pladser – mellem Limfjorden og naturområdet Legind Bjerge. Campingpladsen drives fra Sallingsund Færgekro – 200 meter fra pladsen.

Danmark 01 Sevel Kro  (Åbner i nyt vindue)
Oprindelig hed bygningen ”Bakkehuset” og kan spores tilbage til 1662. I 1802 fik man på stedet lov at drive krodrift – og blev ”Kgl. privilegeret”. Der var dog den ulempe for en del af kroens ejere at de kun måtte betjene de tilrejsende og ikke egnens beboere.

Danmark 02 Kongenshus Hotel  (Åbner i nyt vindue)
Kongenshus Hotel er beliggende i en enestående natur omgivet af Kongenshus Mindepark. Hotellet byder på 9 værelser og et køkken der spænder vidt over traditionelle danske retter til udenlandske specialiteter. Ønsker de at holde fest eller firmafunktioner kan Kongenshus Hotel tilbyde faciliteter for op til 140 personer.

A B C D E

F G H I J

K L M N O

P Q R S T

U V W X Y

Z Æ Ø Å