JENLE

Se foredrag på Foredrag
Dato:
20-02-2018

Uge nummerr:
8
Søg her!!


FORRIGE SIDE

FORSIDE


.
FOTOALBUM

LINK

SØG & SURF

KONTAKT

Link

Danmark 00Skive Fjord Camping  (Åbner i nyt vindue)
Skive Fjord Camping.
I den nordlige del af Skive by på en smuk sydskråning ligger Skive Fjord Camping. Pladsen er anlagt i terrasser, som falder naturligt ind i terrænet og med en fantastisk udsigt over fjorden fra pladserne. Med den unikke placering er man både tæt på byen og i pagt med naturen.

Skive Fjord Camping.
Skive er centrum for et væld af oplevelser for alle aldersgrupper. Her kan bl.a. opleves: Piratskibe på fjorden, kalkgruber med flagermus, borge og herregårde med spøgelser og slotte med eventyr. Desuden byder området på glaspusteri, antik og brugskunst, golf, travløb og masser af aktiviteter på vandet.
Få kilometer fra campingpladsen ligger Nanna og Jeppe Aakjærs kunsthjem Jenle, der har dagligt åben fra 1. juli til 31. august fra kl. 11 - 17 også mandage. Her afholder man bl.a. de meget berømte Jenlefester den første søndag i august fra kl. 13:00 til sidst på eftermiddagen.

Danmark Hjarbæk Camping  (Åbner i nyt vindue)
Hyggelig camping-plads i Midtjylland 14 km fra Viborg og 22 km fra Skive i den sydlige del af Limfjorden lige midt i den blå og grønne natur.

Danmark Limfjords Camping & Vandland  (Åbner i nyt vindue)
Limfjords Camping & Vandland
En campingplads med skøn beliggenhed 22 km vest for Skive, i nærheden af Lihme. Stor rolig familieplads med gode forhold for børnenes trivsel uanset alder. Pladsen ligger direkte ned til en dejlig badestrand, med blå flag, der om sommeren er et herligt paradis for hele familien. Kun 5 km til Gyldendal lystbådehavn med bådslip.

Danmark Lundø Camping  (Åbner i nyt vindue)
Familievenlig campingplads ved skov og strand med gode muligheder for surfing. Puslerum - strygerum - vaskerum - tørretumbler - køkken - minnimarked og grillbar 50 meter til badestrand.

Danmark Raakilde Camping og lejrskole  (Åbner i nyt vindue)
Raakilde Camping og lejrskole. Hvis man skal på lejrskole i Salling og på Fuur er Raakilde Camping og lejrskole ideelt.

Danmark Salling Camping  (Åbner i nyt vindue)
Egnen: Salling Camping
Ca. 22 km nord for Skive mod Fuur, drej til højre mod Junget. Gode hytter. En lille hyggelig familiecampingplads tæt ved skov og strand med udsigt over fjorden. Nye baderum. Særdeles gode læforhold, stor børnevenlig legeplads, stort opholdsrum med udgang til terrasse i bedste "Fortovscafe"-stil.

Danmark Skive-Flyndersø Camping  (Åbner i nyt vindue)
Hyggelig plads, der ligger ned til Flyndersø. Den har en skøn natur.god legeplads og mange børn kræmmermarked 2 gange årligt festtelt med mange aktiviteter bla. ,grisefest,pinsefest, høstfest skoleudflugterm/overnatning, ridelejr, norsk badekar,

Danmark Sol og Strand - udlejning af feriehuse  (Åbner i nyt vindue)
Sommerhusudlejning
Sommerhuse i hele Danmark i alle prisklasser. Søg og bestil online.

Danmark Virksund Camping  (Åbner i nyt vindue)
3-stjernet campingplads beliggende direkte ned til Limfjorden (Louns Bredning) Nabo til hyggelig lystbådehavn med 150 både og til et stort sommerhusområde. Her er gode muligheder for cykel- og vandreture i den smukke og varierende natur. Gode fiskemuligheder i de omkringliggende åer.

A B C D E

F G H I J

K L M N O

P Q R S T

U V W X Y

Z Æ Ø Å